2016-11-25 01:24:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Felpörögnek az események

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nagyon segítőkésznek mutatkozik, jó szívvel lesz a többiek iránt. A felmerülő munkákat nem kellene halogatnia, mert ma nagyon hatékonyan tud dolgozni. Pillanatok alatt elintézhet mindent, és a munkatársai csodálni fogják a hozzáértését. Komoly elismeréseket kaphat ezért.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nagyon felpörögnek az események, nehezen követi, mikor, mire, hogyan kellene reagálnia. Próbálja megőrizni a higgadtságát! A mai nap remek alkalmakat szolgáltat arra, hogy bizonyos nézeteltéréseket tisztázzon a kedvesével. Az este már jó hangulatban telik otthon.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen óvatos a pénzügyekben. Ma olyan dolgok megvásárlására is rávehetik, amelyekre nincs is szüksége, és később megbánja, hogy pénzt adott ki ezekért. Arra is vigyáznia kellene, nehogy becsapja valaki. Nem mindenki őszinte Önnel.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A bolygók hatására most hiányzik önből az igazi tetterő és energia. Azt sem tudja pontosan, hogy mit is akar valójában, ráadásul még össze is veszhet egy önhöz közel álló személlyel. Próbálja valahogy átvészelni a mai napot, minél kevesebb konfliktussal!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne higgyen el mindent, amit mások mondanak Önnek. Pénz dolgában is ajánlott az óvatosság, csak a legszükségesebbekre költsön! Ne lovalja bele magát a féltékenységbe, mert most csak alaptalanul vádolná a párját.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az Uránusz szemben áll a Holddal. Emiatt ez a nap nem túl kedvező az üzleti ügyek szempontjából. A nagyobb bevásárlásait is későbbre kellene halasztania. Tartsa nyitva a szemét, és a fülét, nem mindenki lesz őszinte Önhöz!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön ma érzékenyebb lesz a szokásosnál, most különösen rosszul viseli a konfliktusokat. A veszekedések nem tesznek jót önnek, akár még gyomorgörcsöt is okozhatnak. Kerülje el a vitákat!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az újdonság varázsa kezd eltűnni, és most megkérdőjelezi, hogy képes-e sikerre vinni azokat a dolgokat, amikbe belefogott. Ne adja fel, rövidesen beérik a munkája eredménye!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most szívesen dolgozik egyedül, de ha elég rugalmas, akkor izgalmas dolgokban lehet része. Felkavaró információkat kaphat, a hírekből arra következtet, hogy hamarosan nagy változások lesznek az életében!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Igyekezzen minél tartalmasabban kihasználni ezt a napot. A jövedelmét érintő megnyugtató hírekkel kezdődik a délelőtt, ám aztán néhány akadály kizökkenti az optimizmusából.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most nem csak a valós teljesítmény, hanem a látszat is fontos lesz a karrierjében. Tegye oda egy kicsit magát, mutassa ki, mennyire elszánt, így eredményt érhet el a főnökénél!

Halak: II. 19. - III. 20.
A pénzügyekkel kapcsolatos terveit most túlszárnyalja a valóság! Sok lehetősége adódik ma, ne tétovázzon sokáig, mert könnyen leszalaszthatja ezeket a remek esélyeket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: